Jag älskar familj- och gravidfotograferingar. Att få bestämma dag tillsammans med familjen/den gravida i lugn och ro, att kunna skjuta upp fotograferingen om vädret inte skulle vara på vår sida. Det finns ett annat lugn i dessa fotograferingar. Att få ta tiden till att hitta den perfekta platsen, kläderna och allt det där. Love it!Priser

Priserna gäller för både gravidfotografering och familjefotografering.

Vad ingår?

– 1 timmes fotografering

– 10 högupplösta bilder som levereras via ett onlinegalleri, Pixieset.

-Resa inom Stockholms län (bor du någon annanstans? Hör av dig med vart så ger jag dig ett pris)

-Låneklänning vid gravidfotografering. Meddela mig vid bokningen om du vill låna

2800:-

En bokningsavgift på 1000:- betalas i samband med bokningen. Den summan dras av vid slutbetalningen. Bokningsavgiften är inte återbetalningsbar oavsett orsak, däremot kan du skjuta upp fotograferingen inom 6 månader under förutsättning att jag är ledig då.

Tillval

Många av mina kunder väljer att lägga till extra bilder till sin beställning. Utöver dom bilder som ingår i ditt paket, så kan du välja att lägga till extra bilder. Dessa kostar 200:-/st

Vill du inte välja bort någon bild alls från urvalet så kan du köpa samtliga bilder från urvalsalbumet för 2500:-


Bra att veta

Din bokade tid är din när jag har fått in betalningen av bokningasavgiften.

Skulle någon av oss bli sjuk så är det inte konstigare än att vi bokar in en ny tid!

Klänningen du ser nedan är en av klänningarna jag har för utlåning. Den andra är en svart.

Jag hindras inte av att det regnar lite grann, det syns oftast inte så länge det inte vräker ner. Skulle det göra det stämmer vi av hur vi gör, kanske bokar vi en helt ny dag eller så kanske vi bara behöver ändra tiden.


Åååååå vad fina, du är så grym! Blir alltid lika glad för så vackra bilder!


Boka din fotografering redan nu!

Avtalsvillkor

Bilderna får endast användas för privat bruk. Vill ni lämna bilderna till tredje part, tex företag eller annat ska det godkännas av mig först. Bilderna får ej redigeras eller på annat sätt ändras, det gäller även Instagramfilter och att göra dom svartvita. 

Vid publicering i sociala medier ska mitt namn anges, tex @ohannahclark på Instagram, annars Hannah Clark. Jag behåller mig rätten att använda bilderna i min normala marknadsföring så som webbplats, sociala medier, reklamsaker, tävlingar, referensbilder till kunder och liknade, om inget annat avtalats. 

Jag utgår från att du/ni har tittat på mina tidigare bilder och sett min bildstil. Jag kommer att redigera bilderna utifrån vad jag anser bäst. Alla mina bilder är redigerade, dvs jag ändar kontrast, ljus och färger utifrån min stil. Däremot gör jag ingen retuschering dvs jag tar inte bort något (undantag från tex en finne eller liknande),  lägger till eller förändrar bilden på nåt sätt. Undantag från detta har avtalats i god till innan fotograferingen och jag som fotograf har rätt att i det fallet avstå uppdraget.