När jag fotar bröllop så absolut älskar jag att fota detaljer. I förberedelserna fotar jag gärna din parfym, dina skor, hans manschettknappar, det smink som ligger framme. För att för mig är det viktigt, och superkul, att fota av det som ni har lagt ner tid på att skapa och välja. I allt från bröllopsklänningen till örhängena till champagnen till namnskyltarna vid dukningen.

Min bildstil och hur jag jobbar!

Jag tänker mig att du har kikat runt en del på hemsidan och tittat på mina bilder. För mig är det viktigt att du väljer mig för att du tycker om mina bilder och min stil.

Jag skulle beskriva mina bilder som varma, men utan att för den sakens skull endast gå i gula och oranga toner. Jag tycker om att leka med ljus, skuggor och positioner.

När vi har våran fotografering, kommer att ge dig små tips på hur du kan stå, gå eller sitta ner. Jag kommer kanske också att be dig ta ner en arm eller vinkla ett ben men jag kommer inte enbart att regissera er. För att jag vet att bilderna som tas när ni glömmer bort att jag är där, blir så himla bra! Det är liksom oftast dom bilderna som jag fastnar vid, dom bilderna ger en så himla fin och genuin känsla.

Jag älskar att fota när det är mulet, när vädret är lite dramatiskt för då upplever jag att bilderna blir mycket mer beskrivande. Så är det mulet och regnet nästan hänger i luften på er bröllopsdag så kan ni ändå tänka att det kommer bli en himla massa fantastiska bilder! 🙂

Tack för att du gjorde vår stund tillsammans så fin och avslappnad

Boka mig som er bröllopsfotograf, i några enkla steg


1

För det första så tänker jag att ni redan har tittat igenom mina bilder och gillar det ni ser! Gör ni det så har vi kommit en bra bit på vägen! Ni skickar in en bokningsförfrågan och är jag ledig ert datum så skickar jag en fråga om ni vill boka mig.

Vill ni det, skickar jag en faktura på bokningsavgiften, vilken är på 20% och betalas inom 10 dagar. Den är inte återbetalningsbar och så fort avgiften är betald är jag er den dagen!

Nu kan vi börja planera för hur ni vill ha det, vilka moment som ska med och generellt upplägg.

2

Bor du i Stockholm ingår det en enklare provfotografering på ca 30 min, i ert valda paket. Det kan vara bra att se över när i tiden ni vill att den sker. En del vill kunna använda bilderna till inbjudan eller liknande och andra ser det bara som en kul grej. Ni väljer!

Jag gillar den här biten väldigt mycket eftersom jag får träffa er och lära känna er lite bättre! Det underlättar såklart alltid att vi har träffats innan själva bröllopsdagen.

3

Inom någon dag från bröllopet skickar jag er en sneakpeak på några bilder. Dessa levereras via ett onlinegalleri. På samma sida kommer även samtliga bilder att sedan levereras.

Slutfakturan skickar jag i samband med sneakpeaken. Den betalas på 10 dagar.

Leveranstiden för mina bröllopsbilder varierar beroende på hög- eller lågsäsong. Men vanligast skulle jag säga är 6-8 veckor.

Stort tack för att du hjälpte oss att föreviga vår dag! Vi är verkligen supernöjda med dom!


Mina olika bröllopspaket

Det lilla

Det här bröllopspaketet är perfekt för er som kanske gifter er i smyg, eller av andra anledningar vill ha en mindre fotografering. Paketet går att skräddarsy så kontakta mig så hittar vi tillsammans en bra lösning! Denna fotografering gäller endast er två, vittnen och eventuella barn.

 • 1-2 timmars fotograferande
 • Bröllopsmöte där vi går igenom era förväntningar och dagen i stort.
 • 40-80 bilder

6.000:-

Tre

 • 3 timmars fotografering
 • Samtal där vi går igenom era förväntningar och dagen i stort.
 • Provfotografering innan bröllopet. Det är för att ni ska få känna på att stå framför kameran och för att vi ska lära känna varann lite bättre.
 • Samtliga bra bilder

9.500:-

Fem

 • 5 timmars fotografering
 • Samtal där vi går igenom era förväntningar och dagen i stort.
 • Provfotografering innan bröllopet. Det är för att ni ska få känna på att stå framför kameran och för att vi ska lära känna varann lite bättre.
 • Samtliga bra bilder

13.500:-

Sju

 • 7 timmars fotografering
 • Samtal där vi går igenom era förväntningar och dagen i stort.
 • Provfotografering innan bröllopet. Det är för att ni ska få känna på att stå framför kameran och för att vi ska lära känna varann lite bättre.
 • Samtliga bra bilder

18.500:-


Just nu erbjuder jag endast provfotografering till er som bor i Stockholm

I samtliga paket tar jag ut en bokningsavgift. Fakturan skickas i samband med att ni bokar mig. Avgiften är på 20% av det totala priset och den avgiften är inte återbetalningsbar.

Finns inte den tiden du hade tänkt med, för de mesta brukar de gå väldigt bra att skräddarsy ihop ett paket! Så skicka in din förfrågan ändå!Stort tack för dessa fantastiska foton! De fick oss återigen att bli tårögda över denna speciella dag

Skicka en bokningsförfrågan!

Svara på formuläret så återkommer jag inom 2-3 dagar med ett svar till er!

Bokningsvillkor

Datumet är ert när bokningasvgiften på 20% är betald. Skulle Sveriges restriktioner göra så att bröllopet behöver ställas in så betalas avgiften tillbaka, men om bröllopet ställs in av annan orsak betalas den inte tillbaka. Skulle jag behöva ställa in av någon orsak så betalas självklart avgiften tillbaka till er.

Avtalsvillkor

Skulle det värsta inträffa, att jag blir sjuk, tex kräksjuk, har drabbats av ett akut sjukdomstillstånd eller att restriktionerna i Sverige förhindrar mig från att FÅ jobba så kommer jag givetvis göra mitt allra bästa för att hitta en ersättare. Tyvärr är det inget jag kan garantera då jag jobbar själv och inte tillsammans med en partner. Det ska dock väldigt mycket till för att jag inte ska kunna jobba. Blir jag förkyld/feber osv så har vi en dialog om hur vi gör.

Bilderna får endast användas för privat bruk. Vill ni lämna bilderna till tredje part, tex företag eller annat ska det godkännas av mig först. Bilderna får ej redigeras eller på annat sätt ändras, det gäller även Instagramfilter och att göra dom svartvita.

Vid publicering i sociala medier önskar jag att mitt namn anges, tex @ohannahclark på Instagram, annars Hannah Clark. Jag behåller mig rätten att använda bilderna i min normala marknadsföring så som webbplats, sociala medier, reklamsaker, tävlingar, referensbilder till kunder och liknade, om inget annat avtalats.

Jag utgår från att du/ni har tittat på mina tidigare bilder och sett min bildstil. Jag kommer att redigera bilderna utifrån vad jag anser bäst. Alla mina bilder är redigerade, dvs jag ändar kontrast, ljus och färger utifrån min stil. Däremot gör jag ingen retuschering, dvs jag tar inte bort något (undantag från tex en finne eller liknande), lägger till eller förändrar bilden på nåt sätt. Undantag från detta har avtalats i god till innan fotograferingen och jag som fotograf har rätt att i det fallet avstå uppdraget.